Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Έκλεισε και τον Ζουλιάν Μπιανκόνε




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε
Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε
MI NEWS/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε κίνηση της τελευταίας στιγμής, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 23χρονο αμυντικό, Ζουλιάν Μπιανκόνε.

Λίγο πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προχώρησε σε άλλη μία κίνηση ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής του. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 23χρονο αμυντικό, Ζουλιάν Μπιανκόνε, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ο Ομάρ Μπιανκόνε γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2000 και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό, με την οποία έπαιξε μέχρι τη Ligue 1. Ακολούθησαν δύο δανεισμοί στη Σερκλ Μπριζ, ενώ το καλοκαίρι του 2021 τον αγόρασε η Τρουά. Εκεί έμεινε για μια σεζόνμ πριν μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ατυχία τού χτύπησε βέβαια την πόρτα αφού δεν πρόλαβε να προσφέρει στον αγγλικό σύλλογο όσα προσδοκούσε. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν ολόκληρη την περσινή σεζόν, αφού η τελευταία συμμετοχή του καταγράφηκε στις 18 Οκτωβρίου 2022. Ακολούθως προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός που τον έβαλε στα “πιτς”.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν είναι ο δεύτερος αμυντικός που δανείζεται ο Ολυμπιακός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ το φετινό καλοκαίρι, αφού είχε προηγηθεί ο Ομάρ Ρίτσαρντς.



Source link