Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άφησε την τελευταία του πνοή ο Αίας Μανθόπουλος σε ηλικία 61 ετών


Ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος κατέληξε σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου σε ηλικία 61 ετών.

Ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, όπου και βρέθηκε πως υπάρχει μερική απόφραξη καρωτίδων του. Ο Αίας Μανθόπουλος υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και παρέμεινε στην εντατική, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Αττικόν

«Σήμερα 17/10/2023 και ώρα 10 π.μ. κατέληξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία, ο Αίας – Γεώργιος Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ». Η οικογένειά του αποφάσισε τη δωρεά των οργάνων του» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου. 

Ποιος ήταν ο Αίας Μανθόπουλος

Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά “Δυο ξένοι” του MEGA στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου και της Εβελίνας Παπούλια.

Γεννημένος στην Αθήνα, ήταν ανιψιός της κορυφαίας ηθοποιού Ειρήνης Παπά. Είχε σπουδάσει Οικονομικά στην Αθήνα αλλά ήταν απόφοιτος και της σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τηλεόραση και είχε ασχοληθεί με τον χώρο του τουρισμού.

Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν το “Κόκκινο Ποτάμι” του Μανούσου Μανουσάκη στο OPEN, με τον οποίο είχε και συγγενικούς δεσμούς.

Πριν από μερικές ημέρες, η σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου είχε μιλήσει στο Πρωινό.

«Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι καλή και πιστεύουμε θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού, μεταφέρθηκε εγκαίρως και έχουμε όλες τις δυνατότητες να πάνε καλά. Είναι μαχητής και γνωρίζω ότι θα τα καταφέρει» είπε εξομολογηθεί στη Φαίη Φώτου.



Source link