Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άρης: «Πρώτη» για Μάντζιο και Πάρντο

Με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League, ο Άρης υποδέχεται (3/9, 20:00, Novasports 2) τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ο Άκης Μάντζιος, που επιστρέφει στον πάγκο των «κιτρίνων» μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Ρούμπεν Πάρντο, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Ματαρίτα και τον τραυματία Σαβέριο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φεράρι, Ουντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ντούρασεκ, Πάβισιτς, Ρουπ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μένεντες, Κάρλσον, Μορόν, Ζαμορά, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, παρελθόν από τον Αρη αποτελεί και επίσημα ο Αντρέ Γκρέι, ο οποίος βρισκόταν εκτός πλάνων και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιό του. Ο έμπειρος Τζαμαϊκανός επιθετικός αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη μετά από θητεία περίπου ενός χρόνου, με απολογισμό 13 γκολ σε 40 αγώνες. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Andre Gray. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια», ανέφερει η σχετική ανακοίνωση.



Source link