Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άρης: Ανακοίνωση της ΠΑΕ για την προφυλάκιση των 9 οπαδών της

Με αφορμή την απόφαση της Δικαιοσύνης να κριθούν προφυλακιστέοι οι εννέα οπαδοί του Άρη για τη συμπλοκή που έγινε με οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην οδό Βούλγαρη, το απόγευμα της Κυριακής (29/10), η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως εις βάρος των οπαδών ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, αλλά και πλημμελήματα όπως διατάραξη κοινής ειρήνης, συμπλοκή, παράβαση του αθλητικού νόμου κ.α. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας προκαλεί έκπληξη, απορία και έντονη δυσφορία η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με την οποία κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι εννέα φίλαθλοι του Αρη για το συμβάν της περασμένης Κυριακής στην περιοχή Βούλγαρη.

Συμβάν για το οποίο δεν έφεραν καμία ευθύνη, καθότι δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από… άλλους οπαδούς, οι οποίοι, μέρα μεσημέρι, διέσχισαν ανενόχλητοι (!!!) μια μεγάλη απόσταση από την Ανατολική Θεσσαλονίκη μέχρι τη Βούλγαρη, υπό την ανοχή των οργάνων της Τάξης.

Αφού από ευτύχημα γλιτώσαμε έναν… νέο Άλκη, ω του θαύματος, οι εννέα φίλαθλοι του Άρη, που δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό, κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι… άλλοι οπαδοί αφέθηκαν ελεύθεροι!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΠΑΕ Άρης παρακολουθεί την υπόθεση και θα πράξει τα δέοντα. Η ΠΑΕ Άρης δεν θέλει να θρηνήσουμε άλλον Άλκη και δεν θα επιτρέψει… συμψηφισμούς της Δικαιοσύνης. Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι αδέκαστη και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη. Ο νοών νοείτω…».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι Ζαν Ζουλ Εμβοντό και Κίκε Σαβέριο ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν ατομικό, ενώ ο Λούκας Ρουπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα. Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο (3/11) το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (5/11, 20:15 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.



Source link