Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άμεσες παρεμβάσεις στις φθορές που υπέστησαν οι δρόμοι ζητούν οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης

Οι περισσότεροι δρόμοι στις παλιές και νέες Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, έχουν υποστεί καθιζήσεις και διαβρώσεις της ασφάλτου από την πλημμύρα του περασμένου Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κίνδυνοι ατυχημάτων για τους οδηγούς, αλλά και φθοράς των οχημάτων που κυκλοφορούν καθημερινά σ’ αυτούς, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Επιτροπή των Πλημμυροπαθών στην περιοχή.

Όπως σημειώνει η Επιτροπή “σε ορισμένα σημεία, το βράδυ, οι δρόμοι δεν έχουν φωτισμό, κάνοντας ακόμα πιο επικίνδυνη την κατάσταση οδηγών και πεζών. Παρ’ ότι πέρασαν 2 ½ μήνες απο την καταστροφική πλημμύρα, η δημοτική αρχή Λαρισαίων, δεν έχει προχωρήσει στην αποκατάστασή τους, προκαλώντας δικαιολογημένα την αγανάχτηση των πλημμυροπαθών κατοίκων. Αλήθεια πότε σκοπεύει να τα κάνει αυτά”, καταλήγει η Επιτροπή των κατοίκων από τις εργατικές κατοικίες της Γιάννουλης.

Τέλος η επιτροπή ανακοίνωσε ότι το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης, θα δώσει 1 δοχείο 10 λίτρων λευκού πλαστικού χρώματος σε όσους πλημμυροπαθείς δήλωσαν ότι ενδιαφέρονται, απο χρήματα που συγκεντρώθηκαν απο προσφορές μαζικών φορέων του εσωτερικού και εξωτερικού και φυσικών προσώπων.

Η διανομή σε όσους πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, έχουν καταγραφεί στις σχετικές καταστάσεις, θα γίνει το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Στην πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών, απο τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και στην πλατεία των νέων Εργατικών Κατοικιών, απο τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.





Source link