Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Άγρια κόντρα μεταξύ του προπονητή της Γουινέας και του Μαντί Καμαρά


 

Με αναρτήσεις του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο μέσος του Ολυμπιακού ξέσπασε κατά του ομοσπονδιακού τεχνικού της πατρίδας του, απαντώντας στα όσα είπε εναντίον του ο Καμπά Ντιαβαρά.

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ του προπονητή της Εθνικής Γουινέας και του Μαντί Καμαρά, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το εθνόσημο στις 12 Οκτωβρίου του 2021, καθώς ο Καμπά Ντιαβαρά δεν τον υπολογίζει.

Ο δημοσιογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Μαμαντί Καμπά Ντιένγκ, αποκάλυψε όσα του είπε ο έμπειρος προπονητής για τον άσο του Ολυμπιακού, αναφέροντας: «Δεν τρέχει στα παιχνίδια. Και στα αποδυτήρια δεν είναι σοβαρός, δημιουργεί προβλήματα, είναι απείθαρχος και προκαλεί τσακωμούς. Ο Καμπά Ντιαβάρα μου είπε ξεκάθαρα ότι όσο είναι προπονητής στην εθνική, δεν θα καλέσει ποτέ τον Mαντί. Εγώ μάλιστα, επέμεινα να επανεξετάσει την απόφασή του, αλλά ο φίλος μου Καμπά Ντιαβαρά μου απάντησε αρνητικά, λέγοντας ότι αυτός είναι υπεύθυνος».

Ωστόσο, υπήρξε απάντηση από πλευράς Μαντί Καμαρά, ο οποίος ανέβασε ένα κείμενο στον λογαριασμό του στο Instagram, τονίζοντας ότι δέχεται την απόφαση να μην καλείται στην Εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά καλεί τον Καμπά Ντιαβαρά να σταματήσει τα ψέμματα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αφρικανός χαφ των “ερυθρολεύκων”:

«Παρακαλώ, μη με βάζετε σε αντιπαράθεση με τους φιλάθλους, ειδικά τους οπαδούς της εθνικής. Είμαι από τη Γουινέα και ποτέ δεν αρνήθηκα να έρθω να παίξω για τη χώρα μου.

Να ξέρετε ότι κανείς δεν είναι τέλειος στη γη και ότι πάντα είχα καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες μου κι όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί μου, είτε στην εθνική, είτε στον σύλλογο.

Όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, πάντα ευχόμουν το καλύτερο για όλους τους συμπαίκτες μου, τόσο στην εθνική, όσο και στον σύλλογο, αλλά στη ζωή κάθε ιστορία έχει ένα τέλος. Ο Θεός βλέπει τους πάντες, ας σταματήσουμε να λέμε ψέματα στους ανθρώπους.

Επαναλαμβάνω ξανά και για πολλοστή φορά, Καμπά, αν επέλεξες να μην με καλέσεις στην εθνική, δέχομαι την απόφασή σου, αλλά επαναλαμβάνω, διαχειρίσου την ομάδα σου όπως νομίζεις εσύ, αλλά με τον σωστό τρόπο αντί να με φέρνεις σε σύγκρουση με τον κόσμο. Αυτή η στάση είναι πολύ μικρή. Αν δεν γνωρίζεις, μιλάω με πολλά αδέρφια μου στην εθνική.

Το ότι όσο είσαι στην εθνική δεν θα βάλω ποτέ το πόδι μου εκεί ειλικρινά με κάνει να γελάω πάρα πολύ. Σταμάτησε τις δημαγωγίες σου, πρέπει να σεβαστούμε λίγο ο ένας τον άλλον, ειδικά εσείς που ποτέ δεν θέλατε να παίξετε για τη Γουινέα και ακόμα και τότε, αν είναι ο Πασκάλ, ο Τίτι, ο Μανσάρε Σαμπέγκου, ο Κολοβάτ, ο Τραορέ, ο ΑΚΒ. Αλλά όχι εσύ.

Ένας προπονητής σαν εσένα θα μου μιλήσει για τη Γουινέα; Είχες τη Γουινέα εναλλακτική επιλογή, επειδή δεν σε υπολόγιζε η Γαλλία για την εθνική της.

Διαχειρίσου την Εθνική όπως κρίνεις εσύ καλύτερα, αλλά ένα πράγμα: να παραμείνει σαφές ότι είμαστε όλοι πιστοί, εσύ έχεις τα σχέδιά σου κι ο Θεός έχει επίσης το σχέδιό του. Η Γουινέα είναι η χώρα μου και θα μείνει για πάντα. Ο Θεός να μας προστατεύει».//ΜΠ.



Source link