Θεσσαλονίκη: Γιατρός που είχε κατηγορηθεί για χρηματισμό δεν κατέβαλε χρηματική εγγύηση και οδηγήθηκε στη φυλακή

Date:

Ένας 52χρονος γιατρός που κατηγορείται για δωροληψία και απάτη δεν κατέβαλε την χρηματική εγγύηση που του είχε επιβληθεί ως περιοριστικός όρος μετά την απολογία που έδωσε ενώπιον των ανακριτικών αρχών και οδηγήθηκε στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος.

Η σύλληψή του με σχετικό ένταλμα της 2ης ειδικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης είχε γίνει γνωστή το πρωί με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η προθεσμία καταβολής της εγγυοδοσίας εξέπνευσε τον προηγούμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου.

Καθώς φαίνεται ότι το ποσό της εγγυοδοσίας – κατά πληροφορίες 10.000 ευρώ – δεν κατεβλήθη αρμοδίως, κινήθηκε το προηγούμενο 24ωρο η διαδικασία της σύλληψής του, δυνάμει εντάλματος, για παραβίαση περιοριστικού όρου.

Σε αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε η προσωρινή του κράτηση.

Πρόκειται για γιατρό που υπηρετούσε σε δημόσιο νοσοκομείο και διώκεται για χρηματισμό και απάτη, μετά από καταγγελίες ασθενών που προκάλεσαν έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.



Source link

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Ρωσία και η Βόρεια Κορέα εγκαινίασαν την πρώτη τους οδική σύνδεση τους

Η Βόρεια Κορέα χαιρέτισε σήμερα τα εγκαίνια χθες, Δευτέρα,...

Καναδάς: Σε ισχύ οι τελωνειακοί δασμοί σε προϊόντα των ΗΠΑ

Οι καναδικοί επιπρόσθετοι τελωνειακοί δασμοί σε σειρά αμερικανικών προϊόντων...

Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Για βαριά κακουργήματα απολογούνται οι γονείς και ο 26χρονος

Αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο, απολογούνται σήμερα, Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου,...

Πέθανε ο κινηματογραφικός παραγωγός Θάνος Λαμπρόπουλος

Την τελευταία του πνοή στα 70 του χρόνια άφησε...