Χωρίς ιδιαίτερες επιβαρύνσεις θα γίνει η διάθεση της νέας σειράς εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου ετήσιας διάρκειας.
Στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 52 εβδομάδων, ύψους 400 εκατομμυρίων Ευρώ. που πραγματοποίησε σήμερα ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους η απόδοση διαμορφώθηκε στο 1,97%, έναντι 2,03% που ήταν στην προηγούμενη δημοπρασία .
Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 967 εκατομμυρίων Ευρώ, που υπερκάλυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 2,42 φορές.
Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε μέσω των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς (Primary Dealers), και η ημερομηνία διακανονισμού είναι η Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026.
Έγιναν δεκτές προσφορές μέχρι του ύψους του δημοπρατηθέντος ποσού, καθώς και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 100 εκατομμυρίων Ευρώ.

More Stories
Διευρύνονται οι απώλειες στο Χρηματιστήριο
Μέτρα στήριξης ζητούν τα παραδοσιακά αρτοποιεία
Η τιμή της βενζίνης για αγροτική χρήση αυξήθηκε στη Γαλλία κατά 33% από την αρχή της κρίσης στην Μέση Ανατολή