Tην Μύκονο επέλεξε για τις φετινές του διακοπές ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής της Γερμανίας, ο 43χρονος Βραζιλιανογερμανός επιθετικός Κέβιν Κουράνι. Ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Ζούγκλας» υπήρξε πρωταγωνιστής ενός επεισοδίου με μεθυσμένο Τούρκο τουρίστα, γεγονός που οδήγησε στην ολιγόωρη προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου.
Πιο συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος που αγωνίστηκε στην καριέρα του σε Στουτγκάρδη, Σάλκε, Ντιναμό Μόσχας και Χόφενχάιμ, έδειρε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον Ορνό, ένα μεθυσμένο Τούρκο τουρίστα, ο οποίος πρωτύτερα έβρισε την κόρη του.
Μάλιστα ο Τούρκος έσπασε το πόδι του, προφανώς από τα χτυπήματα που δέχθηκε και για τον λόγο αυτό ο Κουράνι προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου. Εκεί αφού λήφθηκαν καταθέσεις και από τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ο Κουράνι με την παρέμβαση των αστυνομικών, συμφώνησε να αποζημιώσει τον παθόντα, ο οποίος δεν υπέβαλλε τελικά μήνυση.
Έτσι ο Κέβιν Κουράνι αφέθηκε ελεύθερος και την επόμενη μέρα αναχώρησε με την οικογένεια του από το «νησί των ανέμων» για την Γερμανία.
More Stories
Κυριακή Γρίβα: Διαταραχή προσωπικότητας διέγνωσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου
Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου μέσου Σβερ Νίπαν
Δείτε το νερό να πέφτει στο καυτό έδαφος και να εξατμίζεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα