Σε συγχαρητήρια δήλωση προέβη ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, με αφορμή τη νέα μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Πόλο Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο κ. Τασούλας εξήρε τη συνέπεια της ομάδας στις κορυφαίες διακρίσεις, τονίζοντας τη σημασία της ελληνικής παρουσίας στο βάθρο για τρίτη συνεχή διοργάνωση.
Η δήλωση του ΠτΔ, Κωνσταντίνου Τασούλα
«Η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών σημείωσε άλλη μια σπουδαία νίκη! Για τρίτη διαδοχική διοργάνωση εξασφάλισε μια θέση στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποδεικνύοντας την κυριαρχία της χώρας στο άθλημα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή τους. Μας γέμισαν χαρά και περηφάνια!»
Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Αν. Τασούλα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλίαhttps://t.co/0mNcqXjnh8 pic.twitter.com/lKFamwRWEv
— President GR (@PresidencyGR) February 5, 2026

More Stories
ΑΑΔΕ: Κακουργηματικές διώξεις στους 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα των αχυράνθρωπων
Συνεργάτες Στουρνάρα για Τσίπρα: Ήθελαν να βάλουν χέρι στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων
Συνάντηση του ΠτΔ Κων. Τασούλα με στελέχη του οργανισμού διαΝΕΟσις – Επί τάπητος η Συνταγματική Αναθεώρηση