Το συνολικό ποσοστό αξιολόγησης των παραπάνω αγώνων αντιστοιχεί στο 4% της συνολικής αξιολόγησης. Αξιολογήθηκαν συνολικά 133 σωματεία. Τα 115 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τους περιφερειακούς αγώνες και τα 18 μόνο από το μοίρασμα των βαθμών λόγω μετεγγραφών.
Ο συντελεστής αξιολόγησης είναι 0,84 και συγκεντρώθηκαν 19.086 βαθμοί. Το 2025 ο συντελεστής ήταν 0,80 και είχαν συγκεντρωθεί 19.975 βαθμοί. Η μικρή μείωση οφείλεται στις λιγότερες συμμετοχές και τερματισάντες, λόγω των πολύ δύσκολων καιρικών συνθηκών την ημέρα των αγώνων.
Στο νέο θεσμό που καθιέρωσε από φέτος ο ΣΕΓΑΣ «Αξιολόγηση σωματείων από τους περιφερειακούς αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος», αξιολογήθηκαν συνολικά 55 σωματεία με 115 αθλητές. Μετά την ολοκλήρωση των περιφερειακών αγώνων, 130 αθλητές εντάχθηκαν στις 12άδες των δέκα ηλικιακών κατηγοριών του δρόμου σε ανώμαλου έδαφος. Από τους 130, δεν συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος οι 15, επομένως αξιολογήθηκαν συνολικά115.
Οι βαθμοί αξιολόγησης εντάχθηκαν στην αξιολόγηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανώμαλου Δρόμου 2026.

More Stories
Κωνσταντινίδου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Ο τελικός είναι όνειρο για μας, να κάνουμε περήφανο τον σύλλογο και τον κόσμο» (audio)
Μπούτσκος: «Με υπομονή και επιμονή να κάνουμε τον πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στο Περιστέρι»
Ξανθόπουλος: «Το Περιστέρι αξίζει να βρίσκεται στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup»