Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Όταν ο φίλος σου μιλάει κι εσύ βιάζεσαι επειδή έχεις αγώνα αύριο’




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ο Ολυμπιακός ανέβασε την καλημέρα του με διάλογο Κάναν-Μπράουν: "Όταν ο φίλος σου μιλάει κι εσύ βιάζεσαι επειδή έχεις αγώνα αύριο"

PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός πόσταρε την καθιερωμένη καλημέρα που βάζει τα πρωινά μετά από αγώνες της EuroLeague, στο οποίο φαίνεται να μιλάνε ο Κάναν με τον Μπράουν της Μακάμπι, λέγοντας ότι… δεν υπάρχει χρόνος για κουβέντα, αφού ακολουθεί αγώνας.

Ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη επί της Μακάμπι για την 8η αγωνιστική της EuroLeague και κοιτάζει ήδη το αυριανό (16/11) ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, για να κλείσει δυναμικά την 2η διαβολοβδομάδα της σεζόν. Σε αυτό στάθηκε και στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Οι “ερυθρόλευκοι” πόσταραν την καθιερωμένη “καλημέρα” που βάζουν έπειτα από κάθε παιχνίδι στην EuroLeague, δείχνοντας αυτή τη φορά ένα VIDEO με τον Αϊζέια Κάναν να μιλάει με τον Λορέντζο Μπράουν σε έντονο ύφος και τον Μουσταφά Φαλ να σπεύσει να τραβήξει τον συμπαίκτη του, γράφοντας στο σχόλιο:

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία καλημέρα σωστά; Όταν ο φίλος σου μιλάει και εσύ βιάζεσαι επειδή έχεις αγώνα αύριο”.

Δείτε το σχετικό post:



Source link