Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Όποιος παίζει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει και να του κόψει βαθμούς’




ΠΑΟΚ



Ο Χάρης Τσιγγάρας
Ο Χάρης Τσιγγάρας
EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, για όσα ζήτησε από τους παίκτες του ο Λουτσέσκου, για τον Γκαρσία και για την κλήση του στην Εθνική.

Ο Χάρης Τσιγγάρας σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA για το σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό (25/11, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) τόνισε πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζήτησε ήδη από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τa “λιοντάρια”, αφήνοντας για αργότερα την αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Ο Έλληνας χαφ αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πάμπλο Γκαρσία και την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε: Για το αν θα σκέφτονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την Άιντραχτ: “Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις και για το παιχνίδι με την Άιντραχτ όπως και ο προπονητής όμως μας μίλησε έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να είμαστε focus σε αυτό το παιχνίδι να το πάρουμε και μετά έχουμε κάποιες μέρες να κοιτάξουμε το ματς με την Άιντραχτ”.

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό: “Θα είναι δύσκολο ματς όπως κάθε ματς όποιος παίζει αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει να του κόψει βαθμούς. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε έχουμε αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μας και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ : “Σίγουρα θα πρέπει να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες να είμαστε γρήγοροι με την μπάλα να επιτεθούμε όταν βρούμε ελεύθερους χώρος να τους πάρουμε κι από κει και πέρα στην άμυνα να είμαστε συμπαγής να είμαστε καλά αμυντικά και πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το παιχνίδι”.

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: “Τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο ήταν από τους πρώτους μου προπονητές σίγουρα ξέρει πολλά πράγματα για τον ΠΑΟΚ είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ αλλά από κει και πέρα είναι ένας προπονητής που θα κοιτάξει το καλό της ομάδας του κι εμείς θα κοιτάξουμε το καλό της δικής μας ομάδας”.

Για την πρόσφατη κλήση του στην Εθνική: “Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω είτε από άλλες ομάδες είτε παλιά μπορεί να έχουμε υπάρξει και συμπαίκτες. Από κει και πέρα το κλίμα είναι φανταστικό στην Εθνική πιστεύω ότι αυτό το άξιζαν τα παιδιά άξιζαν γενικότερα να κάνουνε μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο ματς με τη Γαλλία νομίζω ότι τα καταφέραμε αποδείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε εκεί πέρα και θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια στο Μάρτιο.

Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον θέλω να αφοσιώνομαι στο παρόν να δουλέψω αυτός είναι ο στόχος μου να δουλέψω όσο μπορώ και από κει και πέρα όσο όπως τα φέρει ζωή. Είναι τιμή για τον καθένα να βρίσκεται εκεί πέρα είναι πολύ όμορφο συναίσθημα”.

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί: “Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν σκέφτομαι το μέλλον αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Πανσερραϊκό μετά την Άιντραχτ, κοιτάμε τον Πανσερραϊκό και όλα τα παιχνίδια σιγά-σιγά θα έρθουν”.



Source link