Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για παιδιά στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κων/νος Κούμας» φοράει τα γιορτινά της και προσκαλεί τα παιδιά να μοιραστούν μαζί μας αξέχαστες παραμυθένιες στιγμές γεμάτες με αφηγήσεις, κατασκευές, μουσική, παιχνίδια και πολλές χριστουγεννιάτικες ιστορίες που ζωντανεύουν μέσα από αναγνώσεις!

Όλες οι χριστουγεννιάτικες δράσεις θα πραγματοποιηθούν από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης στο παιδικό τμήμα και απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού. Δεν έχουν κόστος συμμετοχής, είναι όμως απαραίτητη η έγκαιρη δήλωση ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες στη διεύθυνση της Βιβλιοθήκης 28ης Οκτωβρίου 9 και το τηλ. 2410531973.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αναλυτικά έχει ως εξής:

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 5:30 μ.μ. – 7:00 μ.μ. «Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και παιχνίδια». Το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι σχεδίασαν και υλοποιούν οι εκπαιδευτικοί Γκουντουβά Βάγια και Δέσποινα Μπαντή και απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. «Ακολουθώντας τα βήματα του τέταρτου Μάγου» (Με αφορμή το βιβλίο του Χένρυ Βαν Ντάυκ «ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ, Η ιστορία του τέταρτου Μάγου»). Το πρόγραμμα σχεδίασαν και υλοποιούν οι εκπαιδευτικοί Σουλτάνα Γκαργκάνα και Κωνσταντίνα Νικοπούλου και απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού.

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, ώρα 11:00 π.μ. – 12:30 μ.μ. «Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά». Με αφορμή τo βιβλίo «Η νύχτα μετά την Πρωτοχρονιά» του συγγραφέα Κες Γκρέι και με εικονογράφηση της Κλερ Πάουελ των εκδόσεων Ψυχογιός, θα ανακαλύψουμε το κρυφό νόημα των γιορτών, θα παίξουμε και θα εκφραστούμε δημιουργικά. Το πρόγραμμα σχεδίασαν και υλοποιούν οι εκπαιδευτικοί Ειρήνη Κολλάτου και Βάγια Γκουντουβά και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.





Source link