Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Χαμόγελα στην ΑΕΚ: Προπονήθηκε κανονικά και ο Πόνσε!

Τα χέρια του από ικανοποίηση τρίβει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, καθώς είδε ακόμη έναν παίκτη του να επιστρέφει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Πιο συγκεκριμένα ο Εσέκιελ Πόνσε προπονήθηκε κανονικά την Κυριακή, θέτοντας έτσι κι αυτός εαυτόν στη διάθεση του «Πελάδο», ο οποίος βλέπει το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο «Πελάδο» είδε τους Πινέδα, Άμραμπατ, Φερνάντες, Κάλενς, Πισάρο, Στάνκοβιτς να επανέρχονται σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, για να έρθει η σειρά του Πόνσε να γυμναστεί κανονικά, δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του το μυϊκό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Αλμέιδα, εν όψει του προσεχούς αγώνα με τον Βόλοαναμένει πλέον μόνο τους Σιντιμπέ και Αραούχο που είναι οι μόνοι που παραμένουν πλέον στο απουσιολόγιο του Αργεντινού τεχνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά προπονείται και ο Γιόνσον, ο οποίος μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό είχε κάποιες ενοχλήσεις και πραγματοποιούσε συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά ο Δανός χαφ είναι εντάξει και υπολογίζεται και αυτός από τον Αλμέιδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια το επόμενο διάστημα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλμέιδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι που θα απουσιάσουν με τις Εθνικές τους ομάδες για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και για το Ασιατικό Κύπελλο.



Source link