Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Χαίρομαι πολύ, θα του δώσω συγχαρητήρια’




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



BASKET LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023-2024 / – ( / EUROKINISSI)
EUROKINISSI SPORTS

Χαρούμενος για την ιστορική επίδοση του Μουστάφα Φαλ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε πως το μόνο που τον ένοιαζε την Κυριακή ήταν να νικήσει ο Ολυμπιακός και τίποτα περισσότερο.

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον Λουκ Σίκμα εκτός δράσης, ο Ολυμπιακός είχε την Κυριακή (5/11) ανάγκη από ένα μεγάλο ματς του Μουστάφα Φαλ. Κι ο Γάλλος σέντερ το έκανε. Έγραψε ένα απίθανο triple-double με 10 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, για να οδηγήσει τους Πειραιώτες σε εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για την επίδοση του παίκτη του από τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ και παραδέχθηκε ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τηρουμένων των αναλογιών πάντα είναι δύσκολο να παίζεις εδώ, το περιβάλλον είναι δύσκολο για εμάς. Η άμυνά μας ήταν αρκετά σοβαρή, 63 πόντους δεχθήκαμε, οπότε ναι, θέλαμε απλά να κερδίσουμε. Θα περιμένουμε τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης για τους τραυματίες, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι. Χαίρομαι πολύ για τον Φαλ, έπαιξε πάρα πολύ αναγκαστικά λόγω των απουσιών του Μιλουτίνοβ και του Σίκμα, οπότε θα του δώσω συγχαρητήρια” ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.



Source link