Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Φήμες για ανασχηματισμό της Κυβέρνησης

Mε νέα σύνθεση θα συνεδριάσει το πρώτο υπουργικό συμβούλιο του 2024 την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Και αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι υπέρ των ανασχηματισμών, φαίνεται πως ο νέος χρόνος φέρνει και αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι ο ανασχηματισμός που θα αφορά κρίσιμους τομείς με έντονο κοινωνικό ενδιαφέρον αναμένεται να ανακοινωθεί είτε αύριο Πέμπτη, είτε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Η φημολογία εντείνεται ακόμη περισσότερο εξαιτίας του ότι ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει προγραμματίσει κάτι έως και την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία θα παραστεί στα εγκαίνια της αναστήλωσης του Ανακτόρου του Φιλίππου Β’ στις Αιγές.

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρωθυπουργός, ερωτηθείς στην ΔΕΘ τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες αν πέτυχε το rotation που είχε κάνει το καλοκαίρι, είχε απαντήσει: «Αμετακίνητοι υπουργοί δεν υπάρχουν, αμετακίνητες πολιτικές υπάρχουν. Αξιολογούνται σε δύο επίπεδα. Μπορούν να υλοποιήσουν την πολιτική; Το ένα ζήτημα είναι η αποτελεσματικότητα. Δεν μπορεί σε δύο μήνες να κρίνω και ξέρετε ότι αποφεύγω τους συχνούς ανασχηματισμούς. Το δεύτερο κριτήριο έχει να κάνει με τη συμπεριφορά. Αν κρίνω ότι κάποια συμπεριφορά δικαιολογεί την απομάκρυνση ενός υπουργού δεν θα διστάσω να το κάνω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link