Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Υπόθεση Πάτρας: Την παράταση ή μη της προφυλάκισης της 34χρονης αποφασίζει το δικαστήριο


Την παράταση ή μη της προφυλάκισης της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, σε ό,τι αφορά τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, αποφασίζει σήμερα το δικαστήριο. Η σημερινή ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

Το δικαστήριο διέκοψε στο μεταξύ τη συνεδρίασή του προκειμένου να αποφασίσει αν τελικά θα συνεχιστεί η προφυλάκιση ή όχι της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα καθώς σε λίγες μέρες λήγει το 12μηνο της προσωρινής κράτησης. Την Τετάρτη η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να μείνει στη φυλακή η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για το θάνατο των τριών ανήλικων κοριτσιών της.

Η διαδικασία σήμερα ξεκίνησε με την αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε την πρόταση της εισαγγελέως λιτή και δωρική ο οποίος επανέλαβε πως πρέπει να αποφυλακιστεί η εντολέας του.

Μίλησε για σαφή και αντιφατικά στοιχεία στη δικογραφία αλλά και στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που οδήγησε και στην προφυλάκιση της μητέρας.

«Αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η έδρα και μετά θα ακολουθήσει η κατάθεση της κ. Τριάντου, η οποία είναι παιδίατρος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, εκεί όπου φέρεται να τελέστηκε η απόπειρα δολοφονίας της 9χρονης κόρης», ανέφερε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βαλέρια Δολοψάκη.

Και σήμερα Πέμπτη, παρούσα στη δικαστική αίθουσα ήταν η κατηγορούμενη αλλά και ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη | ΕΡΤ





Source link