29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσόβιτς: «Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεφ»

Το γεγονός ότι ο Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό, εγκαταλείποντας το ΝΒΑ και επιστρέφοντας στα ευρωπαϊκά παρκέ, δεν… πτόησε τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η πόρτα των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου είναι ανοιχτή για τον… επαναπατρισμό του Σέρβου πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

«Άκουσα για την καλή πρόταση του Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα στο podcast «Miljan’s Corner» και συνέχισε: «Η πόρτα του Ερυθρού Αστέρα είναι ανοιχτή για τον Πετρούσεφ τώρα, αλλά είναι δική του απόφαση και απόφαση του μάνατζέρ του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δεν κάνει λάθος. Ας τους αφήσουμε να αποφασίσουν. Είτε έρθει, είτε όχι, δεν θα υπάρξει θυμός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σερβικα ΜΜΕ, πάντως, δεν βλέπουν πιθανότητες επιστροφής του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο 23χρονος φέρεται να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σακραμέντο Κινγκς άφησαν ελεύθερο τον Πετρούσεφ και μετά από 48 ώρες (εφόσον καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν πάρει το συμβόλαιό του) θα έχει ο παίκτης δικαίωμα υπογραφής στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link