Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τσιτσιπάς: «Η Μαρία κι εγώ δεν τα παρατάμε»

Συνέντευξη εν όψει της επιστροφής και της συμμετοχής του στο United Cup, στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη, παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Τα δύο αστέρια της παγκόσμιας τενιστικής σκηνής θα εκπροσωπήσουν την ομάδα της Ελλάδας στον Β΄ όμιλο, στο Σίδνεϊ.

«Κάθε χρόνο, είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις και είναι τιμή που σημαίνει περισσότερα από οτιδήποτε άλλο. Το 2023 είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και μια μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να φτάσουμε στους τελικούς και να κερδίσουμε τον τίτλο», υπογράμμισε ο Τσιτσιπάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν η πρώτη φορά, που ένιωσα ότι η Ελλάδα ήταν πραγματικά ενωμένη όσον αφορά τους παίκτες και κυνηγούσε αυτόν τον στόχο χωρίς κανέναν δισταγμό και καμία αμφιβολία ότι είμαστε πραγματικά σε θέση να τον πετύχουμε. Ένιωθα ότι ήμασταν τόσο σίγουροι στο γήπεδο. Ξέραμε ότι αν ενώσουμε τα σωστά κομμάτια, το παζλ μπορεί να ολοκληρωθεί και ήμασταν πολύ κοντά, ήμασταν εξαιρετικά κοντά το 2023. Νιώθω ότι ολοκληρώσαμε το 80% της δουλειάς», πρόσθεσε ο «Στεφ».

Στη συνέχεια, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών διαβεβαίωσε ότι «η Μαρία και εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε. Και οι δύο πολεμάμε ακατάπαυστα και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας. Αν μερικές φορές μου ζητηθεί να έρθω στο φιλέ, μπορώ να το κάνω».

Επίσης, ο Τσιτσιπάς έπλεξε το εγκώμιο της συμπαίκτριάς του στο μικτό διπλό: «Αισθάνομαι ότι η Μαρία είναι μια αρκετά ολοκληρωμένη παίκτρια, που μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή οπουδήποτε μέσα στο γήπεδο, και αυτό με βοηθάει πολύ ως άντρας να παίζω μερικές φορές σε μικτό διπλό μαζί της. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με έναν μαχητή όπως η Μαρία… ακόμα και στις χειρότερες μέρες σου, αρνείται να αφήσει κάτι τέτοιο να την προσπεράσει και πάντα τείνουμε να βρίσκουμε τρόπους, είτε πρόκειται για καταιγίδα είτε για ακόμα μεγαλύτερη καταιγίδα, να βρούμε τρόπους να το αντιμετωπίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την ελληνική παρουσία στην Αυστραλία; «Έχω διασκεδάσει πολύ ταξιδεύοντας στην Αυστραλία και απλώς βλέπω Έλληνες να εμφανίζονται στα γήπεδα παντού. Αισθάνομαι πως είναι εκπληκτικό να το αποκτάς αυτό. Φέτος στο Σίδνεϊ ένιωσαν ίσως την καλύτερη ελληνική υποστήριξη που είχα ποτέ σε οποιοδήποτε τουρνουά στη ζωή μου. Είχα μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μου με την Ιταλία και μου άφησε μερικές αξέχαστες, έντονες αναμνήσεις που μένουν στο μυαλό μου και απόλαυσα κάθε λεπτό στο γήπεδο. Ήταν απόλυτη ευχαρίστηση».



Source link