Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το μήνυμα της “πράσινης” ΚΑΕ ενόψει Περιστερίου


 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έστειλε μήνυμα προς τους φιλάθλους της ενόψει και της αναμέτρησης με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο ΟΑΚΑ (7/1, 17:00, ΕΡΤ 3) λόγω των έκτακτων εργασιών για την απεγκατάσταση του Christmas Castle.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (7/1, 17:00, ΕΡΤ 3) για την 13η αγωνιστική της Basket League, με το “τριφύλλι” με ανακοίνωση του να στέλνει μήνυμα προς τους φιλάθλους της αναφορικά με την προσέλευση στο γήπεδο.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (07/01, 17:00) με αντίπαλο το Περιστέρι bwin για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Λόγω των έκτακτων εργασιών απεγκατάστασης του Christmas Castle, που πραγματοποιούνται σήμερα ως αποτέλεσμα των έντονων καιρικών συνθηκών, η είσοδος των φιλάθλων μας θα πραγματοποιείται από τις θύρες: 3-7-14-25-27-29-31-40 και VIP.

H είσοδος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιείται κανονικά από τις πύλες Α, Β και Δ. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ».//ΓΓ.

 





Source link