Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Το “ευχαριστώ” του Παναθηναϊκού στην Μπαρτσελόνα


 

Η “πράσινη” ΚΑΕ, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ευχαρίστησε τους Καταλανούς για την φιλοξενία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Παρθενόπουλο και τον Λαπόρτα να παρακολουθούν μαζί το παιχνίδι.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στο “Παλάου Μπλαουγράνα”, για τις ανάγκες της 6ης στροφής του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με το “τριφύλλι” να γνωρίζει την ήττα, με τελικό σκορ 80-72. Ωστόσο, οι “πράσινοι” φιλοξενήθηκαν με σπουδαίο τρόπο – βάσει της δημοσίευσής τους – από τους Ισπανούς και εκείνοι με την σειρά τους ήθελαν να ευχαριστήσουν διαδικτυακά τους οικοδεσπότες.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, παρακολούθησε μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, την αναμέτρηση, βγάζοντας ύστερα φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιο συγκεκριμένα, η ανάρτηση του “τριφυλλιού” συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Ευχαριστούμε Μπαρτσελόνα για την σπουδαία φιλοξενία. Τα λέμε στην Αθήνα».//ΓΚ





Source link