Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Τι απαντάει η Audi για την εγκατάλειψη του… πλάνου


 

Ο Γκέρνοτ Ντόλνερ, ο CEO της ομάδας που θα μπει στον κόσμο της Formula 1 από το 2026, απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον γερμανικό κολοσσό να εγκαταλείπει της προσπάθειάς του.

Η Audi αναμένεται να μπει στον μαγικό κόσμο της ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά τους τελευταίους μήνες αιωρείται ένα πέπλο… απαισιοδοξίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που θέλει την γερμανική ομάδα να μην μπαίνει στην F1 εν τέλει. Ωστόσο, ο Γκέρνοτ Ντόλνερ, CEO του brand, απάντησε σε αυτές τις φήμες.

«Υπάρχει μια ξεκάθαρη απόφαση από το διοικητικό συμβούλιο της Audi και της Volkswagen πως η Audi Θα εισέλθει στη Formula 1 από το 2026. Το πλάνο είναι σε ισχύ. Μέχρι πρότινος είχαμε ένα πολύ περίπλοκο σύστημα επιτροπών. Εν ολίγοις, είμαστε πλέον ταχύτεροι στη λήψη πολύ σημαντικών αποφάσεων οι οποίες λαμβάνονται από την ομάδα του εκτελεστικού συμβουλίου».

Μάλιστα, σε όλα τα παραπάνω, απάντησε και ο εκπρόσωπος της Sauber, Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Ντόλνερ: «Η αφοσίωση της Audi ήταν πολύ ισχυρή από την αρχή της συνεργασίας μας. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Formula 1 έχει εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Audi, έχει επιβεβαιωθεί επίσης από το εποπτικό συμβούλιο της Audi και στη συνέχεια πήρε έγκριση και από το εποπτικό συμβούλιο της Volkswagen. Όλος ο όμιλος στηρίζει το εγχείρημα αυτό. Η αλλαγή του CEO δεν αλλάζει κάτι, διότι δεν αποφασίζει μόνο ένα άτομο στον όμιλο».//ΓΚ



Source link