29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σύζυγος Ναβάλνι: Ο Αλεξέι δηλητηριάστηκε με Νόβιτσοκ, η Ρωσία κρύβει τη σορό του

Στην καταγγελία ότι ο Αλεξέι Ναβάλνι, ο μεγάλος πολιτικός αντίπαλος του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία, έπεσε θύμα δηλητηρίασης με την ουσία Νόβιτσοκ προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου, με βίντεο που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, η σύζυγός του, λέγοντας ότι «ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκότωσε τον σύζυγό μου».

H ίδια κατηγόρησε τη Ρωσία ότι κρύβει τη σορό του συζύγου της καθώς, όπως υποστήριξε, αυτό που περιμένει η Μόσχα είναι να εξαφανιστούν τα ίχνη του Νόβιτσοκ από τον οργανισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, η Ναβαλνάγια ορκίζεται να φέρει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων εμπλέκονται στον θάνατο του συζύγου της και τον λόγο για τον οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στη «φυλακή του λύκου».

«Θέλω να ζήσω σε μια ελεύθερη Ρωσία, θέλω να δημιουργήσω μια ελεύθερη Ρωσία, θα συνεχίσω το έργο του Αλεξέι Ναβάλνι» πρόσθεσε η Γιούλια Ναβαλνάγια.

Οι δηλώσεις της χήρας του Ναβάλνι ακολούθησαν την ανακοίνωση του εκπροσώπου του 47χρονου ότι η μητέρα του και ο δικηγόρος της εμποδίστηκαν από το να δουν τη σορό του Ρώσου πολιτικού το πρωί της Δευτέρας, στο νεκροτομείο στο οποίο φέρεται να έχει μεταφερθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολουθεί το βίντεο με την ανακοίνωση της Γιούλια Ναβαλνάγια

 



Source link