Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Οι πέντε υποψήφιοι εντείνουν τον προεκλογικό τους αγώνα – Μεγάλο στοίχημα η συμμετοχή στην κάλπη


Αντίστροφη μέτρηση στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές της Κυριακής, που θα αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του και οι υποψήφιοι εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα. Οι κάλπες θα ανοίξουν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ και διικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω.

Απομένουν πλέον λιγότερα από δύο εικοσιτετράωρα και μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η συμμετοχή στην κάλπη, ενώ όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ Γιώργος Παντελάκης τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στο site του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις οργανώσεις μελών, όπου χιλιάδες πολίτες εγγράφονται ως μέλη ώστε να συμμετάσχουν στις εκλογές της Κυριακής.  

Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα, ενώ οι τόνοι ανεβαίνουν ανάμεσα στους υποστηρικτές τους παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους ο ένας απέναντι στον άλλον.

Εν τω μεταξύ, στις 13:30 ο Σωκράτης Φάμελλος στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν πραγματοποιείται επίσκεψη, ούτε συνάντηση με τη διοίκηση, ούτε ομιλία στο πλαίσιο της έκθεσης, προκειμένου όπως τονίζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην περάσει η απόπειρα φίμωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία καταλογίζουν στον κ. Μητσοτάκη, καθώς όπως λένε, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια το δεύτερο Σαββατοκύριακο της έκθεσης ανήκε στην αξιωμαιτκή αντιπολίτευση, εκείνος επέλεξε να μην επισκεφτεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και όχι μέσα στην εβδομάδα, με σκοπό να φιμώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Φάμελλος δήλωσε χθες ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι αλλεργικός στην κριτική.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης





Source link