29 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Συντήρηση και αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε 6 κοινότητες της Ελασσόνας

Προγραμματική σύμβαση που αφορά τη συντήρηση και την αναβάθμιση αθλητικών και σχολικών εγκαταστάσεων σε 6 κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας, υπέγραψε ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Νίκος Γάτσας με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

Αναλυτικά, η σύμβαση προβλέπει τον καθορισμό του νομικού πλαισίου συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η οποία εξασφάλισε τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 270.000,00 € και του Δήμου Ελασσόνας που θα εκτελέσει τις εργασίες στους εξής χώρους:

Αθλητικό κέντρο Καρυάς
Αθλητικό κέντρο Ολυμπιάδας
Αθλητικό κέντρο Κρανιάς
Αθλητικό κέντρο Λουτρού
Σχολικό αθλητικό κέντρο Βαλανίδας
Σχολικό αθλητικό κέντρο Λυκείου Ελασσόνας

Αναφορικά με την προγραμματική σύμβαση ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας, με τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης σχολικών και αθλητικών χώρων του δήμου μας, παραμένει η ασφάλεια, η λειτουργικότητα και η καλαισθησία των υποδομών, εξασφαλίζοντας σύγχρονες συνθήκες άθλησης για τους μαθητές, τους αθλητικούς μας συλλόγους και τους αθλούμενους. Ο αθλητισμός προάγει τον υγιή τρόπο ζωής και την ευγενή άμιλλα και αυτό συνοψίζει το νόημα του να ξεπερνάμε τις δυνάμεις μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πολιτών μας. Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα σε πολλούς τομείς, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε παρεμβάσεις σε κάθε κοινότητα, σε κάθε αθλητικό χώρο, προς όφελος των πολιτών μας».





Source link