Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Σπασμένο τηλέφωνο» Κασσελάκη – Αχτσιόγλου

«Δεν μου τηλεφώνησες…», λέει η Έφη Αχτσιόγλου. «Σε πήρα τηλέφωνο αλλά μπορεί να μην το άκουσες…», είναι η ειρωνική απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δεύτερη μέρα της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ξέσπασε νέα κόντρα με εκατέρωθεν διαψεύσεις για ένα τηλεφώνημα χθες το πρωί του προέδρου του κόμματος στην Αχτσιόγλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, Κυριακή και λίγη ώρα μετά την διάψευση Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες, πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, στις 11 το πρωί από τον Στέφανο Κασσελάκη, κύκλοι του προέδρου απάντησαν: «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το κινητό».

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κίνηση καλής θέλησης από πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη να αναζητήσει την Έφη Αχτσιόγλου, προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με αφορμή τα όσα κυκλοφορούσαν αναφορικά με τη στάση που θα κρατούσε, χθες, η εσωκομματική αντιπολίτευση την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Η Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί τηλεφωνήματος, ενώ στενοί συνεργάτες της έλεγαν οργισμένα πως «έχει και η αντοχή τα όριά της, να σταματήσουν κάποιοι τα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δήλωση Αχτσιόγλου

«Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», αναφέρει σε δήλωση της η Έφη Αχτσιόγλου. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει.

Και νέα διαρροή από την Αχτσιόγλου

Κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου, επανήλθαν μετά τους κύκλους κοντά στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως:

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του.

Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30.

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Τροπολογία των «προεδρικών»

“Μπλόκο” εκ νέου στη νέα ηγετική ομάδα επιχειρεί τροπολογία των «προεδρικών» του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το «τελεσίγραφο» τους προς τον Στέφανο Κασσελάκη, την περασμένη Παρασκευή.

Τροπολογίες – Προσθήκες

1. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.

2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται.

Τα μέλη της Π.Γ.

– Γεροβασίλη Όλγα

– Ζαχαριάδης Κώστας

– Θεοχαρόπουλος Θανάσης

– Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα

– Ραγκούσης Γιάννης

– Φλαμπουράρης Αλέκος



Source link