28 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης


Αμετανόητος και ψυχρός ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα περιέγραψε στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του. «Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και δεν μπορούσα να το δεχτώ». Ο δράστης μετά το έγκλημα έχει καταγραφεί από κάμερα να πηγαίνει για καφέ. Ο 71χρονος συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε διαφύγει, έχοντας δίπλα του την καραμπίνα. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Λίγα λεπτά πριν τις 12:00, το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πειραιά. Στην προανάκριση παραδέχτηκε πως διέπραξε το έγκλημα.

«Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και δεν μπορούσα να το δεχτώ. Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα στην πόρτα του σπιτιού και είδα ότι ήταν ανοιχτή. Μπήκα, την έβρισα και την πυροβόλησα», δήλωσς χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος εστίασης στην περιοχή του Κερατσινίου φαίνεται πως μετά το έγκλημα πήγε για καφέ σαν μην είχε συμβεί τίποτα.

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονηςΣαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβε ο δολοφόνος της 43χρονης





Source link