Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σήμερα δικάζεται 45χρονος για κλοπή χρηματοκιβωτίου


Προθεσμία για να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο, ζήτησε και έλαβε ένας 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και σωματική βλάβη.
Ο δράστης το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε σε χωράφι στην περιοχή Ράχες Σκοπέλου, ως ύποπτος για κλοπή σε σπίτι νεαρού ζευγαριού. Οι αστυνομικοί τον κύκλωσαν και ο αλλοδαπός προσπαθούσε να αποφύγει την σύλληψη με γροθιές και κλωτσιές, που είχε αποτέλεσμα να τραυματίσει έναν αστυνομικό ελαφρά.
Ο 45χρονος στο διάστημα από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι ξημερώματα Σαββάτου, διέρρηξε το παράθυρο υπνοδωματίου οικίας του ζευγαριού, εισήλθε στο εσωτερικό και έκλεψε ένα χρηματοκιβώτιο, καθώς και δύο ρολόγια χειρός από συρτάρι του δωματίου.
Η κλοπή καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το Σάββατο με την Αστυνομία να διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και του σύλληψή του δράστη.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο σε χωράφι δίπλα από το σπίτι και παρακολουθούσαν την περιοχή προκειμένου να συλλάβουν τον κλέφτη, ο οποίος επέστρεψε στο σημείο το απόγευμα του Σαββάτου για να πάρει το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο.
Μετά τη σύλληψή του ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν τα δύο ρολόγια που είχε καταγγελθεί από το ζευγάρι ότι είχαν κλαπεί, τα οποία μαζί με το χρηματοκιβώτιο αποδόθηκαν στο ζευγάρι.

The post Σήμερα δικάζεται 45χρονος για κλοπή χρηματοκιβωτίου appeared first on Magnesia News.



Source link