Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προγνωστικά Αγγλία: Εορταστικά αουτσάιντερ στο 3.00+


Πρώτη αγωνιστική για το εορταστικό πρόγραμμα στην Αγγλία, το οποίο περιλαμβάνει τέσσερις αγωνιστικές μέχρι και την Πρωτοχρονιά και ολοκληρώνεται με τον τρίτο γύρο του FA Cup, που παραδοσιακά γίνεται το πρώτο Σάββατο της νέας χρονιάς. Και παραδοσιακά βέβαια το αγγλικό εορταστικό πρόγραμμα σηκώνει… αουτσάιντερ.

Λούτον – Νιούκαστλ. Η κατάσταση στη Νιούκαστλ είναι γνωστή. Ομάδα με πολύ ψηλό ταβάνι και πλέον επίσημα στο τοπ γκρουπ της Premier League, όμως αυτή την περίοδο είναι κυριολεκτικά διαλυμένη από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, τους πολλούς συνεχείς τραυματισμούς και βέβαια, ψυχολογικά, με τον πικρό αποκλεισμό στον όμιλο του θανάτου στο Champions League. Μεσοβδόμαδα η Νιούκαστλ γνώρισε ακόμη μια πίκρα, με έναν ακόμη δραματικό αποκλεισμό, αυτή τη φορά στο League Cup από την Τσέλσι στα πέναλτι, έχοντας δεχθεί την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Και πλέον η Νιούκαστλ, στα τελευταία της πέντε παιχνίδια, μετρά το 3-0 από την Έβερτον, το 4-1 από την Τότεναμ, το 1-2 από τη Μίλαν και τον αποκλεισμό από την Τσέλσι, έχοντας κερδίσει μόνο τη Φούλαμ, που έπαιζε από το 20’ με δέκα.

Για τη Λούτον, προφανώς η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Όμως, αν μη τι άλλο, είναι μια ομάδα που παίζει με ψυχή και νεύρο και δίνει το 101% των δυνάμεών της. Και στα δύο τελευταία της έβγαλε κυριολεκτικά το λάδι από την Άρσεναλ και τη Σίτι: 3-4 . Το άλλων εποχών γηπεδάκι της, το Κένιλγουερθ Ρόουντ, είναι άβολη έδρα και σήμερα θα είναι ακόμη πιο άβολη. Τόσο λόγω του κλίματος των εορτών, αλλά κυρίως λόγω της συναισθηματικός φόρτισης και της συσπείρωσης όλου του οργανισμού της Λούτον μετά την κατάρρευση του Τομ Λόκιερ στο ματς με την Μπόρνμουθ.

Πάνω από 5.00 είναι ο άσος, ανάλογα με το ρίσκο που θέλεις παίζεται και σε DNB (3.75) και σε 1Χ (2.30).

Πλίμουθ – Μπέρμιγχαμ. Η Πλίμουθ, νεοφώτιστη φέτος στην Championship, προσαρμόστηκε γρήγορα και βρίσκεται στη 16η θέση, έξι πόντους πάνω από τον υποβιβασμό. Αλλά η εβδομάδα που πέρασε επιφύλαξε ένα άσχημο χριστουγεννιάτικο δώρο στην Πλίμουθ. Ο προπονητής της, ο 39χρονος Στίβεν Σουμάχερ, που την ανέβασε πέρυσι από τη League 1, την άφησε στα κρύα του λουτρού και αποδέχθηκε την πρόταση της Στόουκ. Ίσως βέβαια οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό, αλλά, σε κάθε περίπτωση, το κλίμα της Πλίμουθ είναι αν μη τι άλλο επίφοβο, ειδικά μάλιστα όταν αυτή την περίοδο έχουν μαζευτεί και κάποιοι τραυματισμοί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέρμιγχαμ πριν από κάποιο διάστημα προχώρησε από την πλευρά της σε αλλαγή προπονητή. Όχι τόσο γιατί ο προηγούμενος, ο Τζον Γιούστας, δεν είχε καλά αποτελέσματα, όσο γιατί η νέα πολύ φιλόδοξη εξ Αμερικής διοίκηση θέλησε να τραβήξει τα φώτα και να κάνει δήλωση προθέσεων, προσλαμβάνοντας τον Γουέιν Ρούνι. Το ξεκίνημα του Ρούνι ήταν απογοητευτικό, καθώς ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει ένα πιο σύγχρονο και “πρεμιερλιγκάτο” ποδόσφαιρο και αρχικά εμφάνισε μια μπερδεμένη ομάδα. Αλλά ο Ρούνι, πέρα από όνομα και δημοσιότητα, έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις στη μέχρι τώρα μικρή προπονητική του καριέρα και στα δύο τελευταία παιχνίδια η Μπέρμιγχαμ δείχνει ότι βρίσκει τα καινούρια της πατήματα: διπλό με 1-0 στο Κάρντιφ και μάχη ως το τέλος (2-3) με τη μακράν καλύτερη ομάδα της φετινής Championship, τη Λέστερ, που είναι ήδη δεδομένο ότι θα επιστρέψει άμεσα στην Premier.

Στο 3,20 είναι εδώ το διπλό. Και εδώ βέβαια μόνο το DNB (2,35) έχει νόημα αν θέλεις πιο συντηρητικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον – Νιούκαστλ: 1 DNB (απόδοση 3.75) 17:00
  • Πλίμουθ – Μπέρμιγχαμ: 2 (απόδοση 3.20) 17:00



Source link