Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πέρεζ: «Έκανα κακή εκκίνηση, δεν μπορούσε να διαχειριστώ τα ελαστικά μου»


 

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μεξικανός πιλότος της Red Bull στο Sprint της Βραζιλίας, με τον Λατινοαμερικανό οδηγό να παραδέχεται την λανθασμένη του αντίδραση στο σβήσιμο των φώτων.

Ο Σέρτζιο Πέρεζ εκκίνησε από την θέση και τερμάτισε στην… ίδια, αλλά έκανε λάθος στην αρχή, με τις Mercedes να τον προσπερνούν και εκείνος να ανακτά την θέση του, με την αξιοπιστία της Red Bull του. Ωστόσο, ο Μεξικανός ήταν ένας ακόμη πιλότος ο οποίος είχε πρόβλημα με την διαχείριση ελαστικών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, έκανα κακή εκκίνηση και έχασα θέσεις από τις Mercedes. Έδωσα μάχες και χρησιμοποίησα πολύ τα ελαστικά μου. Πλήρωσα το τίμημα προς το τέλος του αγώνα. Συνολικά ήταν καλή ημέρα και πήρα αρκετούς βαθμούς. Δίχως την κακή εκκίνηση θα ήμουν ακόμη πιο ψηλά. Το πρόβλημα που είχα ήταν πως δεν μπορούσα να διαχειριστώ τα ελαστικά μου, έπρεπε να πιέσω. Σε αυτή την πίστα είναι ευαίσθητα τα ελαστικά. Στο τέλος αυτό μου κόστισε.

Είναι πολύ σημαντικό που αύξησα τη διαφορά. Είχα μια πολύ καλή ημέρα αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω σε αυτό το θετικό ρυθμό. Ελπίζω αύριο σε ένα καλό αποτέλεσμα».//ΓΚ





Source link