Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο ΠΑΟΚ προχωράει άμεσα σε αλλαγές στο ρόστερ του




ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ προχωράει άμεσα σε αλλαγές στο ρόστερ του

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ/EUROKINISSI

Και αποχωρήσεις και προσθήκες έρχονται στον ΠΑΟΚ, όπως εξήγησε ο Φώτης Τακιανός μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Με ροτέισον επτά παικτών έβγαλε το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League ο ΠΑΟΚ, μετά από τον τραυματισμό του Τζαμούνι ΜακΝίς στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Φώτης Τακιανός στηρίχθηκε στους Φρίντρικσον, Χάρισον, Μαργαρίτη, Μπελιάουσκας, Γκίλμορ, Τσιακμά και Τσαϊρέλη, οι Σχίζας, Σκουλαριώτης, Σωτηρίου πήραν απλώς ελάχιστο χρόνο και ο Σκάιλερ Φλάτεν, ενώ ήταν υγιής και διαθέσιμος, δεν χρησιμοποιήθηκε.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ εξήγησε μετά από το τέλος του αγώνα ότι από το πρωί της Δευτέρας (5/11) θα ξεκινήσει ένα… φρεσκάρισμα του ρόστερ, με τον Φλάτεν να βρίσκεται στην έξοδο και τους Θεσσαλονικείς να ετοιμάζονται να προσθέσουν παίκτη στο δυναμικό τους.

Λείπαμε έξι ημέρες, γυρίσαμε και κάναμε τις συναντήσεις που έπρεπε. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, με στόχο να γίνει η ομάδα καλύτερη και να ενισχυθεί, να διορθώσουμε ό,τι δεν λειτουργεί. Όλα αυτά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από αύριο το πρωί” ήταν τα λόγια του Φώτη Τακιανού που έχει σαρώσει την αγορά της Τουρκίας.



Source link