Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφή με την Μπεσίκτας για τον Ροζιέ, σύμφωνα με τους Τούρκους




ΠΑΟΚ



Besiktas' Valentin Rosier, right, shoots the ball next to Lugano's Anto Grgic during the Europa Conference League, group D soccer match between Besiktas and Lugano, in Istanbul, Turkey, Thursday Oct. 5, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Βαλεντίν Ροσιέ
@ 2023 FRANSISCO SECO / AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κάνει κινήσεις για την απόκτηση του 27χρονου Γάλλου ακραίου αμυντικού, Βαλεντίν Ροζιέ, όπως αναφέρουν στην Τουρκία.

Νέο μεταγραφικό σενάριο προέκυψε από την Τούρκια και συγκεκριμένα από την τουρκική ιστοσελίδα Aksam, το οποίο συνδέει τον ΠΑΟΚ με τον Βαλεντίν Ροζιέ της Μπεσίκτας.

Σύμφωνα με όσα γράφονται ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη κίνηση για την απόκτηση για τον Γάλλο, με καταγωγή από τη Γουαδελούπη, ακραίο αμυντικό.

Ο Ροζιέ έχει φέτος 21 συμμετοχές με συγκομιδή δυο ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιο του με την Μπεσίκτας, που τον απέκτησε από την Σπόρτινγκ έναντι 4,8 εκατομμυρίων ευρώ εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Τα τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ζητά για την παραχώρηση του τα χρήματα που έδωσε το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσει. Ωστόσο με την Μπεσίκτας να μην κάνει καλή χρονιά και με πολλούς ποδοσφαιριστές της αξιολογούνται τα οικονομικά μεγέθη μπορεί και να αλλάξουν.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση και μάλιστα ποιοτική για το δεξί άκρο της άμυνας του και αυτή θα είναι η μια από τις δυο θέσεις ( η δεύτερη θα αφορά έναν μεσοεπιθετικό) που, δεδομένα θα καλυφθούν το Γενάρη.



Source link