Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν, πού θα δείτε τα παιχνίδια της EuroLeague




MEDIA



Αθλητικές μεταδόσεις: Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται στην έδρα της Βιλερμπάν, πού θα δείτε τα παιχνίδια της EuroLeague

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό AKTOR με αντίπαλο τη Βιλερμπάν στο πλαίσιο της EuroLeague. Πού θα δείτε τα παιχνίδια της πρώτης μέρας της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τη Βιλερμπάν και ψάχνει τη νίκη στη Γαλλία με την οποία θα ισορροπήσει το ρεκόρ του στην βαθμολογία της EuroLeague (22:00, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24).

Οι πράσινοι βρίσκονται στο 6-7 και αναζητούν το έβδομο θετικό τους αποτέλεσμα, την ώρα που η Βιλερμπάν βρίσκεται στα τελευταία σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα με 2-11.

Ο Μάριους Γκριγκόνις προπονήθηκε την παραμονή του αγώνα και οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι με το μέρος του, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του, έχοντας ακολουθήσει την αποστολή των πρασίνων.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Η βαθμολογία

Μάχη του Παναθηναϊκού στο EuroCup Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη της φάσης των “32” του EuroCup Γυναικών και υποδέχεται την Γκντίνια στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου.



Source link