Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Ο Μοσκάρντο συμφώνησε με τη Παρί Σεν Ζερμέν»


 

Άλλη μία προσθήκη από την Βραζιλία φαίνεται να ολοκληρώθηκε για τους Παριζιάνους, καθώς σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο νεαρός μέσος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο.

Στην Γαλλία και την Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος, Γκαμπριέλ Μοσκάρντο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Στα 22 εκατομμύρια ευρώ το ύψος της μεταγραφής του νεαρού που ανήκει στην Κορίνθιανς.

Η Παρί πραγματοποίησε αρκετές συναντήσεις με την πλευρά του παίκτη και ήταν μία περίπτωση που δούλευε αρκετό καιρό και μάλιστα έχοντας να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό. Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο κάνει λόγο για πλήρη συμφωνία της Κορίνθιανς με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση των δικαιωμάτων του Μοσκάρντο έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να ταξιδέψει στο Παρίσι για να σφραγίσει τη συμφωνία και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες μέρες νωρίτερα, η Παρί είχε γνωστοποιήσει την επίτευξη συμφωνίας με τη Σάο Πάολο για την πώληση του νεαρού στόπερ Μπεράλντο, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. //ΜΛ.



Source link