28 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ο Ζοζέ Μπότο αναλαμβάνει πόστο στην Όσιγιεκ




ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Ο Ζοζέ Μπότο αναλαμβάνει πόστο στην Όσιγιεκ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, βρέθηκε στο Όσιγεκ και πρόκειται να αναλάβει πόστο στην τοπική ομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζόζε Μπότο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, βλέποντας ότι πλέον ο ρόλος τους στα μεταγραφικά του Δικεφάλου είχε περιοριστεί στο ελάχιστο.

Από τότε ο Πορτογάλος δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του αλλά όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να μείνει άνεργος για πολύ καιρό ακόμη.

Δημοσιεύματα στην Κροατία τον θέλουν να αναλαμβάνει πόστο στην Όσιγεκ. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην κροατική πόλη, και παρακολούθησε, χωρίς πάντως επισημότητες τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τη Ριέκα.

Στα δημοσιεύματα αυτά υπάρχουν αναφορές για τους ποδοσφαιριστές που ανακάλυψε για λογαριασμό της Μπενφίκα, για τις επιτυχημένες επιλογές του στη θητεία του στην Σαχτάρ.

Σε ότι αφορά πάντως στο έργο του στον ΠΑΟΚ γίνεται λόγος μόνο για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, που η αλήθεια είναι ήταν από τις λίγες αν όχι η μοναδική επιλογή του Πορτογάλου που στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως επίσης είναι αλήθεια ότι ο Μπότο αποχώρησε από την Τούμπα χωρίς να καταφέρει ποτέ να δημιουργήσει δεσμούς με τους ανθρώπους της ομάδας.



Source link