27 Σεπτεμβρίου 2024

Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Ντέρμπι με την Άιντραχτ, οι οπαδοί μας έχουν πάθος σε κάθε παιχνίδι’




ΠΑΟΚ



Ντεσπόντοφ: "Ντέρμπι με την Άιντραχτ, οι οπαδοί μας έχουν πάθος σε κάθε παιχνίδι"
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ
INTIME SPORTS

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Άιντραχτ ότι για τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, ενώ στάθηκε και στη δυναμική παρουσία των φιλάθλων στο Deutsche Bank Park.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Άιντραχτ στη Φρανκφούτη και μόνος στόχος του είναι ένα καλό αποτέλεσμα για να μείνει στην πρώτη θέση του ομίλου στο Conference League. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ χαρακτήρισε ντέρμπι το ματς, για το οποίο ο Δικέφαλος είναι προετοιμασμένος για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στη συνέντευξη Τύπου: Για το ματς: Αύριο είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Να παραμείνουμε ταπεινοί αλλά με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μας περιμένει“.

Για την καυτή παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ:Οι οπαδοί έχουν πάντα πάθος σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Μας κάνουν χαρούμενους, είναι πάντα δίπλα μας”.

Για τις επιδόσεις του στα ματς της Ευρώπης: “Δεν κοιτάω τη στατιστική, κοιτάω τι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο. Μπορεί να συμφωνώ με τον προπονητή της Άιντραχτ για το δυνατό σημείο μας αλλά έχουμε κι άλλα“.



Source link