Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νεαρή οδηγός καταγγέλλει δημοτικούς αστυνομικούς για σεξουαλική παρενόχληση

Σεξουαλική παρενόχληση και ανάρμοστη συμπεριφορά από άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας, καταγγέλλει  μια νεαρή κοπέλα όταν χρειάστηκε να πάει στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας για να παραλάβει τις πινακίδες του αυτοκινήτου της που είχαν αφαιρεθεί.

Η Δήμητρα Λιαράκου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, περιέγραψε την ανάρμοστη και αισχρή αντιμετώπιση που είχε, αλλά και τα σχόλια με σεξουαλικά υπονοούμενα που δέχτηκε από τους υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως θα δείτε, στο βίντεο που περιγράφει την περιπέτειά της με τους δημοτικούς αστυνομικούς, όταν πήγε στο κτήριο της Δημοτικής Αστυνομίας, η νεαρή οδηγός δεν είχε την ασφάλεια του αυτοκινήτου μαζί της και όταν τους το είπε η απάντηση του δημοτικού αστυνομικού ήταν να… «πάει σπίτι του να βρουν την ασφάλεια», ενώ άλλος συνάδελφός του χασκογελούσε δίπλα του.

Όταν τους είπε ότι μπορούν ηλεκτρονικά να βρουν την ασφάλειά της, η απάντηση που πήρε ήταν «εντάξει, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα…».

Η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια αναφέρει σε άλλο σημείο: «Είμαι τόσο συγχυσμένη… Ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε», και πρόσθεσε: «Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις –με συγχωρείτε για την έκφραση- με καυλαντίζανε!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και να βάλει στη θέση τους αυτά τα… θρασύδειλα αντράκια που είδαν μια όμορφη κοπέλα και έβγαλαν το «αντριλίκι» τους.

«Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ που σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…», είπε στο τέλος η κοπέλα.

Δείτε την ανάρτηση της Δήμητρας:

Δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια, ο απερχόμενος δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης έχει αφήσει τους ανεξέλεγκτους του δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι εκτός από το να μοιράζουν κλήσεις για «ψύλλου πήδημα», αρκετές φορές έχουν ανάρμοστη και επιθετική συμπεριφορά έναντι των πολιτών, νομίζοντας ότι έχουν την απόλυτη εξουσία στην πόλη.



Source link