Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Να κάνει ποδαρικό με νίκη στο 2024 κόντρα στον Βόλο


Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ποδαρικό στο νέο έτος με νίκη κόντρα στον Βόλο στην άδεια OPAP Arena (3/1, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για να μείνει κοντά στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί κάποιο πιθανό στραβοπάτημα των άλλων διεκδικητών του τίτλου. Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα με την ενδεκάδα.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων, αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στην OPAP Arena (3/1, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για το πρώτο της παιχνίδι στο νέο έτος.

Η διακοπή ‘ήταν βάλσαμο για την Ένωση που έκλεισε το 2023 με έκτος έδρας γκέλες στη Stoiximan Super League και πολλά προβλήματα τραυματισμών. Ωστόσο, μέσα στη διακοπή οι περισσότεροι από τους τραυματίες επέστρεψαν και είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ η ομάδα δούλεψε καλά, όπως δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην COSMOTE TV.

Έχοντας πλέον περισσότερες λύσεις στα χέρια του ο Αργεντινός τεχνικός θα μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι, δίχως αυτό να σημαίνει ότι η αποστολή της απέναντι στον Βόλο θα είναι εύκολη. Δεδομένα δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλες για να μην υποχωρήσει κι άλλο στη μάχη του τίτλου.

Παρότι είχε επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό (Στάνκοβιτς, Κάλενς, Πινέδα, Άμραμπατ, Πισάρο, Πόνσε) συν την επάνοδο του Πάολο Φερνάντες που ήταν εκτός από τον περασμένο Ιούνιο λόγω του σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο, είναι αντιμέτωπη με αρκετές απουσίες.

Αραούχο και Σιντιμπέ δεν έχουν προπονηθεί και (εκτός απροόπτου μιας και η ΑΕΚ δεν ανακοίνωσε αποστολή) δεν υπολογίζονται με τον Βόλο. Ο Βίντα που υπέστη έναν σκληρό τραυματισμό την Κυριακή προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (02/01), παρόλα αυτά το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί με την ομάδα της Μαγνησίας για να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Δεδομένα εκτός είναι και οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι και Ζίνι που έχουν υποχρεώσεις στα Κύπελλα Εθνών Αφρικής και Ασίας και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα η ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι η εξής: Ο Στάνκοβιτς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Ρότα θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Πήλιος στα αριστερά (μιας και απουσιάζουν οι δύο Ιρανοί) και οι Μήτογλου – Κάλενς στο κέντρο της άμυνας. Αν ο Βίντα κριθεί έτοιμος θα μπει αντί του Έλληνα στόπερ.

Στον άξονα οι Σιμάνσκι και Γιόνσον διεκδικούν μια θέση με τον Πινέδα να είναι μπροστά τους. Αριστερά θα παίξει ο Γκατσίνοβιτς και δεξιά ο Ελίασον (πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Άμραμπατ) με τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία να αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.

Ενδιαφέρον θα έχει ποιοι θα βρίσκονται και στην 20αδα, όχι μόνο για τον Ντομαγκόι Βίντα, αλλά και για τον Πάολο Φερνάντες, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι έστω στον πάγκο φέτος.



Source link