Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Νίκη κόντρα στην Ελσίνκι και ένα ακόμη πάρτι στην Τούμπα


Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει το τελευταίο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Conference και θέλει να κλείσει με τρίποντο την καθόλα επιτυχημένη, μέχρι τώρα, φετινή πορεία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα το απόγευμα με τον αγώνα απέναντι στην Ελσίνκι (14/12, 19:45, COSMOTE SPORT 4 HD και LIVE SPORT24) την πορεία του στους ομίλους του Conference League.

Όπως τόνισε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο αθλητικός στόχος του Δικεφάλου, η πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης, επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί δυο φορές σε βάρος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, να παίρνει 3 διπλά σε φάση ομίλων και να εξασφαλίζει και τον επιπλέον μήνα χωρίς ευρωπαικούς αγώνες γλιτώνοντας την ενδιάμεση νοκ άουτ φάση.

Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί, ωστόσο υπάρχουν επιπλέον κίνητρα στη σημερινή αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Φινλανδίας.

Στα αγωνιστικά το γεγονός ότι θα διεξαχθούν παιχνίδια πρωταθλήματος αυτό το σαββατοκύριακο, με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα, σαφώς και επηρεάζει τις επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού.

Έτσι προφυλάσσεται ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που έμεινε εκτός αποστολής λόγω των ενοχλήσεων που τον έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όπως αναμένεται να προφυλαχθούν και οι Κουλιεράκης και Μπάμπα που έχουν μπει πάντως στην αποστολή.

Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι λογικά θα ξεκινήσουν Εκόνγκ και Μιχαηλίδης ως δίδυμο στα στόπερ, στα αριστερά θα παίξει ο Ράφα Σοάρες και πιθανότητα στα δεξιά ο Τόμας Κεντζιόρα.

Το δίδυμο Μεϊτέ -Οζντόεφ είναι αυτό που έχει το προβάδισμα για τον άξονα της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου με τους Ντεσπόντοφ και Τάισον να καλύπτουν τα δυο άκρα της επίθεσης και τη θέση στο «δέκα» να παίζεται ανάμεσα σε Μουργκ και Κωνσταντέλια.

Στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας, με τον Αλί Σαμάτα να μένει στον πάγκο.

Λογικά χρόνο συμμετοχής, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα πάρει και ο Μάρκος Αντόνιο που μετά το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στον αγώνα κυπέλλου με τον Βόλο στην Τούμπα.

Στο σημερινό παιχνίδι με την Ελσίνκι οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν για τελευταία φορά τη δυνατότητα, να δουν την ομάδα τους ζωντανά, τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο. Γεγονός που δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα σε έναν αγώνα που έτσι και αλλιώς ήταν μια καλή ευκαιρία για επιβράβευση της πορείας που έχουν κάνει φέτος στην Ευρώπη ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του.



Source link