Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μόνο στη Ρωσία: Μεταφέρει στην οροφή του Toyota Land Cruiser μία… Mercedes S-Class

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τί κι αν η Toyota στα manual υποστηρίζει πως η οροφή του Land Cruiser αντέχει βάρος μέχρι 200 κιλά; Ένας Ρώσος ήρθε να αποδείξει πως το μοντέλο της είναι ικανό ακόμα και για μετακόμιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείχνει ένα Toyota Land Cruiser 100 Series, να μεταφέρει στην οροφή του μία Mercedes S-Class, η οποία ζυγίζει λίγο πάνω από 2.200 κιλά (10 φορές πάνω από το όριο αντοχής που αναγράφει η ιαπωνική μάρκα για την οροφή του μοντέλου της).

Αυτή η Mercedes φαίνεται να ανήκει σε έναν Ρώσο influencer με το όνομα Chebotarev_life. Το Instagram του είναι γεμάτο με διάφορα παράτολμα βίντεο γύρω από τα αυτοκίνητα ενώ για το συγκεκριμένο «ακροβατικό» δεν έχουμε ιδέα πώς σήκωσε την S-Class στην οροφή του Land Cruiser. Πάντως φαίνεται ότι κάθεται πάνω σε ένα ξύλινο πλαίσιο και συγκρατείται στη θέση της με ιμάντες που τρέχουν γύρω από τις κολόνες Α και ανάμεσα στις κολόνες D στο πίσω μέρος.

Φαίνεται πιθανό ότι το όλο θέμα ήταν στημένο για τα κλικ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η πραγματική μεταφορά ενός αυτοκινήτου με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ επικίνδυνη. Αν στρίψετε πολύ γρήγορα σε μια στροφή, και τα δύο αυτοκίνητα θα ανατραπούν. Φρενάρετε πολύ γρήγορα και η S-Class μπορεί να γλιστρήσει. Επιταχύνετε πολύ γρήγορα και το Toyota θα μπορούσε να σηκώσει τους μπροστινούς τροχούς του από το οδόστρωμα και να αναποδογυρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα για τα κλικ.



Source link