Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μπάνκι: «Καταγράψαμε άλλον ένα σοβαρό τραυματισμό»


 

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια είδε τον Όγκνιεν Ντόμπριτς να τραυματίζεται στον αστράγαλό του το βράδυ του Σαββάτου (30/12), με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος ενόψει της ευρωπαϊκής “διαβολοβδομάδας”.

Ο Σέρβος φόργουορντ τραυματίστηκε στον αστράγαλό του κόντρα στην Πέζαρο, στο ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, μπαίνοντας στην ίδια λίστα με τον Ντεβόντεϊ Κέικοκ. Ο Λούκα Μπάνκι πριν μερικές μεριές (28/12), στον αγώνα κόντρα στην Παρτιζάν, είδε τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ να αποκομίζει πρόβλημα στο γόνατο, με τον Ντάνιελ Χάκετ να στραβοπατάει και να αποχωρεί κουτσαίνοντας από την ίδια αναμέτρηση.

Έτσι, βλέποντας και τον Ντόμπριτς να μπαίνει στη λίστα των τραυματιών παραπάνω, ο Ιταλός τεχνικός έκανε τον απολογισμό μετά το εγχώριο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μία νίκη που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας, αλλά στο τέλος της οποίας δυστυχώς πρέπει να καταγράψουμε άλλον έναν σοβαρό τραυματισμό και αυτό πριν την διπλή αγωνιστική της EuroLeague κάνει τη δουλειά μας ακόμη πιο περίπλοκη. Θα προσπαθήσουμε να βρουμε τα αποθέματα ακόμα μία φορά να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτή τη τόσο δύσκολη κατάσταση».//ΓΓ



Source link