Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με Ναβάρο στη Λαμία, το πλάνο του Καρβαλιάλ


Ο Φραν Ναβάρο είναι στην διάθεση του Κάρλος Καρβαλιάλ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία (3/1, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24). Το πλάνο του Κάρλος Καρβαλιάλ για το παιχνίδι στη Φθιώτιδα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει δυναμικά στο 2024 και δη με νίκες τον Ιανουάριο στους αγώνες τους στη Stoiximan Super League και στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, στην προσπάθειά του να αυξήσει τις πιθανότητες του για την υλοποίηση των στόχων του.

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας δούλεψαν στα κόκκινα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Ρέντη και πλέον το μυαλό τους, όπως και του Κάρλος Καρβαλιάλ, είναι στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (3/1, 17:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά την λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0), στο τρίτο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι του Πορτογάλου τεχνικού στη διοργάνωση -προηγήθηκε η νίκη 1-0 επί του Πανσερραϊκού.

Ο 58χρονος κόουτς έκανε πρεμιέρα στον κόκκινο πάγκο στον αγώνα με αντίπαλο την Μπάτσκα Τόπολα (5-2) στο άδειο από κόσμο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και το επόμενο ματς του Ολυμπιακού στο Φάληρο είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (7/1, 21:00).

Ο Καρβαλιάλ λοιπόν δεν θέλει άλλο στραβοπάτημα, καθώς ο Ολυμπιακός (που ισοβαθμεί με την ΑΕΚ) κυνηγάει στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και πλέον κάθε απώλεια πόντων είναι σημαντική, έστω και αν -όπως όλα δείχνουν- τα πάντα θα κριθούν στα playoffs της Stoiximan Super League. Οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να φύγουν από τη Λαμία με τους τρεις βαθμούς, τη στιγμή μάλιστα που οι τρεις ανταγωνιστές τους -που παίζουν αργότερα- έχουν εντός έδρας παιχνίδια την ίδια μέρα.

Το πλάνο του Καρβαλιάλ

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ορτέγκα αριστερά, τον Ρέτσο και τον Ντόη στα στόπερ, τον Έσε και τον Καμαρά στα χαφ, τον Φορτούνη και τον Ποντένσε στις “πτέρυγες”, τον Μασούρα και τον Γιόβετιτς στην επίθεση.

Μαζί με την αποστολή στη Λαμία ταξίδεψε κι ο Φραν Ναβάρο, ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Ο Ισπανός σέντερ φορ, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά την Πρωτοχρονιά στον Ρέντη, ανυπομονεί να παίξει με τους ερυθρόλευκους και ο Καρβαλιάλ περιμένει πολλά από εκείνον στο σκοράρισμα στο δεύτερο μισό της περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τον Ελ Κααμπί που βρίσκεται στο Μαρόκο και ετοιμάζεται για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και τον Ελ Αραμπί, ο οποίος συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας από τη θλάση που υπέστη στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Διαθέσιμος πλέον είναι ο Πορόζο που ξεπέρασε την κάκωση στο γόνατο από το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο στις 9 Νοεμβρίου, δηλαδή πριν από περίπου δύο μήνες. Όσο για τον Φρέιρε συμπλήρωσε τρεις μήνες απουσίας (τελευταία φορά αγωνίστηκε ένα ημίχρονο στα Γιάννενα, την 1η Οκτωβρίου) και ετοιμάζεται να διακοπεί ο δανεισμός του και να επιστρέψει στην Πούμας.



Source link