Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με Ζίβκοβιτς και Τζίμα η “ασπρόμαυρη” αποστολή κόντρα στον Άρη


 

Γνωστή έγινε η 20αδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του ντέρμπι με τους “κίτρινους” την Κυριακή (7/1, 19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στo “Kλ. Βικελίδης” για την 17η αγωνιστική της Super League, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Σέρβος εξτρέμ και ο Έλληνας επιθετικός.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς τη Κυριακή (7/1, 19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) στο “Κλ. Βικελίδης” τον Άρη για την 17η… στροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση της προπόνησης έκανε γνωστή την “ασπρόμαυρη” αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Αλί Σαμάτα που συμμετέχουν στο Copa Africa με Νιγηρία και Τανζανία αντίστοιχα.

Αντίθετα, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Στέφανο Τζίμα να επιστρέφουν και βρίσκονται στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.//ΓΓ





Source link