Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μια θέση στον τελικό του Paris Masters




ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο του απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ σε αγώνα τους για τα προημιτελικά του Paris Masters | 3 Νοεμβρίου 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο του απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ σε αγώνα τους για τα προημιτελικά του Paris Masters | 3 Νοεμβρίου 2023
@2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μονομαχεί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα ημιτελικά του Paris Masters για μια θέση στον τελικό. Η ώρα και το κανάλι του ημιτελικού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.6) αντιμετωπίζει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.17 της παγκόσμιας κατάταξης) στον ημιτελικό του Paris Masters (04/11, 15:00, COSMOTE Sport 6 και Live SPORT24) με στόχο μια πρόκριση στον τελικό. Η μονομαχία τους είναι η πρώτη χρονικά στο κεντρικό court.

Οι δύο τενίστες θα αναμετρηθούν για όγδοη φορά με την παράδοση να είναι συντριπτικά υπέρ του Έλληνα τενίστα που έχει πανηγυρίσει έξι νίκες. Ο Τσιτσιπάς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να το εκμεταλλευτεί, καθώς για τρίτη διαδοχική εβδομάδα φτάνει σε ημιτελικά.

Στον άλλο ημιτελικό ο Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, σε μια μονομαχία που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τρεις ώρες αργότες.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου 04/11

  • 15:00 Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Στέφανος Τσιτσιπάς / COSMOTE Sport 6
  • 18:00 Νόβακ Τζόκοβιτς – Αντρέι Ρούμπλεφ / COSMOTE Sport 6



Source link