Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Με Αϊτόρ και Τζούριτσιτς η πρώτη ενόψει Παναιτωλικού




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Ο Αϊτόρ
Ο Αϊτόρ
EUROKINISSI SPORTS

Η επιστροφή στις προπονήσεις και η πρώτη ενόψει Παναιτωλικού έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε τους Αϊτόρ και Τζούριτσιτς να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους από το ματς στα Γιάννινα.

Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να ξεκινάνε την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μια επιστροφή που έκρυβε ευχάριστες εκπλήξεις για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είδε τους Αϊτόρ και Τζούριτσιτς να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους από το ματς στα Γιάννινα και να γυμνάζονται κανονικά.

Την ίδια ώρα στο “Γ. Καλαφάτης” βρέθηκαν και οι Ιωαννίδης-Μάγκνουσον που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους σε Εθνική Ελλάδας και Ισλανδίας αντίστοιχα. Δεν έγινε το ίδιο όμως με τους Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Μλαντένοβιτς που αναμένεται να πάρουν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Μειώθηκε στο μισό το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους, ενώ οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι.

Απουσίασαν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς. Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας”.



Source link