Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μαζί με τη ΔΕΗ το SPORT24 υπόσχεται ένα ΠΣΚ γεμάτο εκπλήξεις




LIFESTYLE



Μαζί με τη ΔΕΗ το SPORT24 υπόσχεται ένα ΠΣΚ γεμάτο εκπλήξεις

3 DAYS BREAK VOL 3. Διοργανώνουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πλέον καθιερωμένη χειμερινή εκδρομή του SPORT24 και φέτος επιστρέφουμε με τους αναγνώστες μας στην ορεινή Βυτίνα Αρκαδίας, αυτή τη φορά παρέα με τον ANT1.

Δεκαέξι τυχεροί αναγνώστες μας θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία μαζί με την ομάδα δημοσιογράφων του SPORT24 από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Λιγότερο από μια εβδομάδα απομένει για την έναρξη του τριημέρου και ανυπομονούμε για αυτήν την μοναδική εξόρμηση γεμάτη έντονες εμπειρίες και εκπλήξεις που θα μας μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Για ακόμη μια χρονιά, συνοδοιπόρος μας στην εκδρομή είναι η ΔΕΗ, με την οποία έχουμε σχεδιάσει ένα fun activation που θα λατρέψουν οι αθλητικογράφοι και οι αναγνώστες, ενώ θα μας μετατρέψει σε μια πραγματικά μεγάλη παρέα και φέτος.

Μαζί με τη ΔΕΗ το SPORT24 υπόσχεται ένα ΠΣΚ γεμάτο εκπλήξεις

Τι είναι στο πλάνο μας; Η εκδρομή του SPORT24 όπως καταλαβαίνετε έχει κυρίως αθλητικό χαρακτήρα, επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα του τριημέρου μας ένα τουρνουά μπάσκετ 3on3 με χορηγό φυσικά τη ΔΕΗ.

Οι δημοσιογράφοι μας αναλαμβάνουν ρόλο προπονητή και θα κληθούν να οδηγήσουν την ομάδα τους, η οποία θα απαρτίζεται από τους αναγνώστες μας, στην κορυφή της βαθμολογίας. Χρησιμοποιώντας δίκαια πάντα μέσα καθώς μερικοί θα έχουν την τιμή να πάρουν τη θέση του διαιτητή στο τουρνουά.

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι διαιτητές ή και προπονητές; Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης, Βασίλης Σκουντής, Χάρης Σταύρου, Λάμπρος Μπαλάφας και Δημήτρης Μωυσιάδης.

Αν θες να γίνεις μέρος της παρέας -και της νεοσύστατης ομάδας μπάσκετ μας- δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα. Σε περιμένουμε μαζί με έναν φίλο σου!



Source link