Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μέσα Τσέριν και Τζούρισιτς | Απών ο Κλεϊνχέισλερ


 

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την δεύτερη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή του, Φατίχ Τερίμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Τούρκος τεχνικός παρουσιάστηκε και γνώρισε τους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση με τα ”πράσινα” το απόγευμα της Τετάρτης (27/12).

Στην σημερινή (28/12) πρωινή προπόνηση, όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε σε υψηλούς ρυθμούς το πρόγραμμα της προπόνησης. Τσέριν και Τζούρισιτς προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον συνέχισαν την θεραπεία τους, ενώ, απών λόγω ίωσης ήταν ο Κλεϊνχέισλερ.

Το δελτίο Τύπου 

«Ανέβηκαν οι στροφές στο «Γ. Καλαφάτης» στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει, πέραν από προθέρμανση και rondo, αρκετή μπάλα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και μικρές εστίες. Ατομικό πρόγραμμα σε πιο έντονο ρυθμό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, θεραπεία οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ απών λόγω ίωσης ήταν ο Κλεϊνχέισλερ».  //ΜΛ.



Source link