Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Μάνατζερ Λεβαντόφσκι: «Φυσικά θα μείνει στην Μπαρτσελόνα»


 

Για το μέλλον του Πολωνού διεθνή μίλησε ο μάνατζερ του, Πίνι Ζάχαβι, δηλώνοντας πως θα παραμείνει στη Βαρκελώνη, χωρίς να τίθεται κάποιο θέμα αποχώρησης.

Οι φήμες περί απομάκρυνσης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τη Μπάρτσα εξακολουθούν να κυκλοφορούν, με το συμβόλαιο του να λήγει τυπικά το 2026 και με το ενδιαφέρον τόσο της Σαουδικής Αραβίας, όσο και του MLS να είναι ήδη αρκετά έντονο.

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του, Πίνι Ζάχαβι παραχώρησε μια συνέντευξη σε ισπανικό μέσο, αποκαλύπτοντας πως παρά τα όσα έχουν ακουστεί, δεν τίθεται κανένα θέμα περί αποχώρησής του από τους “μπλαουγκράνα”, με τους οποίους μάλιστα σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2026. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το μέλλον του Λεβαντόφσκι; Θα μείνει στην Μπαρτσελόνα, φυσικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο 35χρονος στράικερ έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το καλοκαίρι του 2022, έναντι του ποσού των 45 εκατ. ευρώ, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα με το FFP. Πάντως, τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Πολωνός επιθετικός έχει σημειώσει 9 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ, σε 20 συμμετοχές όλων των διοργανώσεων για λογαριασμό της ομάδας του Τσάβι.//ΠΜ



Source link