Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Κοντράρονται προβληματικές άμυνες στο Καστελάο, αξίζει το 1.82




ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ



Ο Χουάν Μαρτίν Λουσέρο της Φορταλέζα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο για τον τελικό του Copa Sudamericana 2023 στο "Ντομίνγκο Μπουργκένιο Μιγκέλ", Μαλντονάντο | Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
Ο Χουάν Μαρτίν Λουσέρο της Φορταλέζα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λίγκα ντε Κίτο για τον τελικό του Copa Sudamericana 2023 στο “Ντομίνγκο Μπουργκένιο Μιγκέλ”, Μαλντονάντο | Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023
© 2023/MATILDE CAMPODONICO/AP IMAGES

Φορταλέζα και Φλαμένγκο κοντράρονται στο Καστελάο με μόνο στόχο τη νίκη σε μια περίοδο που παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες ανασταλτικά.

Ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον σταύρωμα αναμένουμε στο Καστελάο απόψε. Στη Σεαρά η Φορταλέζα φιλοξενεί τη Φλαμένγκο σε μια αναμέτρηση που αμφότερες έχουν ανάγκη από τόνωση ηθικού. Τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα για τη Φορταλέζα, που στο διάστημα αυτό έχασε και στον τελικό του Copa Sudamericana από τη σαφέστατα πιο έμπειρη Λίγκα ντε Κίτο στα πέναλτι. Αυτό είναι το πρώτο ματς που δίνει εντός έδρας μετά από τον χαμένο τελικό, αφού την προηγούμενο αγωνιστική για το Brasileirao αντιμετώπισε την Ατλέτικο Μινέιρο εκτός έδρας και έχασε 3-1.

Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει την ομάδα, το ματς πάει για sold out, αφού όλοι θέλουν να χειροκροτήσουν τη φετινή προσπάθεια. Κανείς δεν έχει ξεχάσει πως κάποτε η ομάδα έκοβε βόλτες στη Serie C. Βρίσκεται στις θέσεις του Copa Sudamericana της επόμενης σεζόν και δύσκολα θα προλάβει κάτι καλύτερο αν και απομένουν άλλα εννιά ματς. Ο Βοϊβόδα αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αποψινού αγώνα, αλλά εκτός του ότι θα πάει με καλή ενδεκάδα, πρόκειται να μείνει πιστός στο επιθετικό στυλ ανεβάζοντας σ’ άλλο ένα ματς ψηλά τις γραμμές.

Ο Τίτι έχει πάρα πολλή δουλειά μπροστά του στη Φλαμένγκο, πρέπει να γίνει ολικό λίφτινγκ του χρόνου και ένα γενικό ξεσκαρτάρισμα, αφού πολλές παλιοσειρές έχουν μεγαλώσει και η Φλα έχει ξεκάθαρα ανάγκη από νέο αίμα. Δύο σερί ήττες, παραμένει στην πρώτη εξάδα, που είναι το ελάχιστο μέλημα, αλλά θέλει την τετράδα για να γλιτώσει τα προκριματικά του Copa Libertadores. Δεν ήταν κακή με τη Σάντος (ήττα 2-1) επιθετικά, άλλα η άμυνα της σ’ άλλο ένα παιχνίδι ήταν αλλού για αλλού. Υπάρχει θέμα ψυχολογίας στην ομάδα του Ρίο, δεν υπάρχει συγκέντρωση, έχει το λάθος στην άμυνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φορταλέζα θα παίξει για τον κόσμο της, η Φλαμένγκο εκτός έδρας παίζει πιο απελευθερωμένα και οι δύο ομάδες είναι προβληματικές ανασταλτικά. Ψάχνουν νίκη-αντίδραση και ξέρουν να παίζουν ανοιχτά. Το Goal/Gοal που κυκλοφορεί στο 1.82 μπορεί να μπει στο παιχνίδι. 3/5 μετράει την τελευταία διετία το εν λόγω ζευγάρι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα – Φλαμένγκο: Goal/Goal (απόδοση 1.82), 21:00



Source link